Szaktanácsadás

Szaktanácsadás élelmiszer- és termékbiztonsági kérdésekben

Segítséget nyújtunk Partnereink számára a felmerülő élelmiszer- és termékbiztonsági kérdéseikben:

  • Üzemi belső auditok lefolytatása, valamint külső, második feles auditok elvégzése, ezáltal az élelmiszer- és termékbiztonsági rendszerek esetleges hibáinak feltárása, azok javításához szükséges intézkedések megállapítása.
  • Üzemi oktatások (pl. higiéniai oktatások, HACCP oktatás stb.) megtartása, mely elősegíti a termelés vagy termékkezelés folyamataiban dolgozó munkatársak rendszerszemléletű hozzáállásának fejlődését, ezáltal az egyes szabványkövetelményeknek való megfelelés elérhetőbbé válik a vállalkozások számára.
  • Az vállalkozás életében releváns élelmiszerbiztonsági jogszabályok gyakorlati értelmezése, valamint az adott területre történő adaptációja, ezáltal a vállalkozások jogszabályi előírásoknak való megfelelése.
  • Termékcímkék, termékspecifikációk összeállításában, gyártmánylapok tartalmának ellenőrzésében történő közreműködés.
  • Meglévő élelmiszer- és termékbiztonsági rendszerek felülvizsgálata, aktualizálása, új rendszerek bevezetéséhez történő szaktanácsadás.
  • Vizsgálati tervek készítése, vizsgálati jegyzőkönyvek kiértékelése, vizsgálati eredmények trendanalízisének elkészítése

Önnek miben segíthetünk?

Maradt megválaszolatlan kérdése? Tegye fel nekünk és szakértői csapatunk hamarosan választ ad rá!

kapcsolat