Szaktanácsadás élelmiszer- és termékbiztonsági kérdésekben
Segítséget nyújtunk Partnereink számára a felmerülő élelmiszer- és termékbiztonsági kérdéseikben:
Üzemi belső auditok lefolytatása, valamint külső, második feles auditok elvégzése, ezáltal az élelmiszer- és termékbiztonsági rendszerek esetleges hibáinak feltárása, azok javításához szükséges intézkedések megállapítása.
Üzemi oktatások (pl. higiéniai oktatások, HACCP oktatás stb.) megtartása, mely elősegíti a termelés vagy termékkezelés folyamataiban dolgozó munkatársak rendszerszemléletű hozzáállásának fejlődését, ezáltal az egyes szabványkövetelményeknek való megfelelés elérhetőbbé válik a vállalkozások számára.
Az vállalkozás életében releváns élelmiszerbiztonsági jogszabályok gyakorlati értelmezése, valamint az adott területre történő adaptációja, ezáltal a vállalkozások jogszabályi előírásoknak való megfelelése.
Termékcímkék, termékspecifikációk összeállításában, gyártmánylapok tartalmának ellenőrzésében történő közreműködés.
Meglévő élelmiszer- és termékbiztonsági rendszerek felülvizsgálata, aktualizálása, új rendszerek bevezetéséhez történő szaktanácsadás.
Vizsgálati tervek készítése, vizsgálati jegyzőkönyvek kiértékelése, vizsgálati eredmények trendanalízisének elkészítése
Önnek miben segíthetünk?
Maradt megválaszolatlan kérdése? Tegye fel nekünk és szakértői csapatunk hamarosan választ ad rá!